söndag 24 maj 2009

T-up vs vattnet 0-3

T-up har varit på sin första paddelträff. Redan innan vi begav oss av hade vattnet tagit sin första seger. Lars hade upptäckt ett hål under sin båt, som mest troligt kom till under förra turen i Åre. När vi väl kom upp till Åre fick vi vänta på David, som vanligt. Han hade kört Vålån med ett gäng paddlare som kommit upp före oss. Medstugeån stod åter på agendan och vi var taggade till tänderna. Det gick riktigt bra fram till en fors efter bron. Där slog jag i min paddel rätt hårt, paddlandes upp och ner. Vänster blad pajade. T-up vs vattnet 0-2. Senare på kvällen när vi kom tillbaks till Åre, hungriga och lite griniga, var allt stängt. Så istället för en hamburgare fick vi åka hem till stugan och skeda.

Andra dagen körde vi Gevsjöströmmarna. Mycket vatten, mycket bärande. På kvällen Blev vår senaste medlem i T-up "kung på vågen". Tyvärr finns inga bilder från dessa paddlingar, vi glömde kameran.

Tredje dagen var Lars, jag och Lars Larsson sugen på Vålån och fick med oss creekern Nutti och några upk paddlare. Dagen blev mycket bra och händelserik. Denna dag hade vi med oss kameran!

Lars Larsson och Kicki i Grisforsen

Ante i Igeborgsfallet, var är boofen?


Här är den. Så bra att David landar på tailen. (enligt honom själv)

Karin tyckte att David behövde upprättelse från bilden i ett tidigare inlägg på denna sida

På väg hem från åre ringer Rödtott, Han har varit i Ammarnäs och paddlat med simon och Fredrik. Tyvärr så hade axel hoppat när han försökte komma ur en vals. Med vissa problem lyckades han ta sig i land och Fredrik kunde dra axeln tillrätta. Men båten är fortfarande inte återfunnen. T-up vs vattnet 0-3.

Annars har vi haft en mycket trevlig helg med många nya bekantskaper och en ny medlem i T-up.

Inga kommentarer: